Dorpsdag Brasschaat

Dag 3 september 2017
Time: 00:00  tot  00:00

Naar jaarlijkse traditie zullen we als vereniging deelnemen aan de dorpsdag in Brasschaat.

Door aanwezig te zijn op tal van manifestaties binnen jouw gemeente zorg je als vereniging ervoor dat je vereniging gekend is binnen de gemeenschap. Op dat punt slagen we er binnen Brasschaat goed in onze vereniging in de aandacht te houden. Dat zie je ook aan het procentueel groot aantal Brasschaatse leden binnen de vereniging.

We willen hierbij ook niet vergeten iedereen binnen de vereniging uit te nodigen om deel te nemen aan deze activiteit. Als medestandhouder zie je iedereen passeren. Dat is ook het ideale moment om het Brasschaatse publiek van jou en je collega imker zijn artisanaal product mee te laten genieten en wat te vertellen over het leven van de bij.

Wil je deelnemen aan de Dorpsdag op zondag 3/9/17, mail dan even naar onze penningmeester en ledenlijsthouder Marc Vantongerloo (vantongerloo4604@hotmail.be) om je deelname te bevestigen. Hij zal dan op later tijdstip contact met je opnemen om de juiste standplaats, afspraken en aanvangsuren door te spelen. Reken voor de dorpsdag op een hele dag.

pieter wuyts