Oogstfeest Mikerf

Dag 18 september 2016
Time: 00:00  tot  00:00

Jaarlijks organiseert Mikerf een oogstfeest. Dit jaar zal dit doorgaan op 18/09/2016. We nodigen alle Imkers die minimaal een keer gegidst hebben op zondagnamiddag uit om op die dag hun producten te komen voorstellen. Inschrijven kan bij Marc Vantongerloo (vantongerloo4604@hotmail.com).

In dit kader dienen we de gidsen er aan te herinneren dat er geen cumul mag zijn tussen het gidsen en de verkoop van honing tijdens de gidsbeurten.

We herinneren de gidsen eraan dat ze zich kunnen opgeven voor het leveren van honing aan Mikerf bij onze voorzitter Laurent Ignoul (laurent.ignoul@telenet.be). Jaarlijks te hernieuwen. Hij zal jullie contacteren voor de leveringen. Gelieven ineens ook je overschrijvingsgegevens door te geven aan onze penningmeester Marc Vantongerloo (vantongerloo4604@hotmail.com) voor de administratieve afhandeling. Mikerf biedt deze honing aan in haar winkeltje.

Wanneer?

Van september tot de zomer: elke woensdag van 13.00u tot 15.20u.   

In juli en augustus: elke woensdag, donderdag en elke vrijdag van 13.00u tot 15.20u.

In september op woensdag en vrijdag van 13:00 tot 15:20.

Zij verkopen: verse groenten en fruit (seizoensgebonden), zuivelproducten, kruiden, confituren, leuke spulletjes van zuiver scheerwol, honing,…

Indien je wenst dat je gegevens opgenomen worden in het bestand dat ter inzage ligt op de Mikerf, gelieven dit dan te laten weten aan Marc Vantongerloo (vantongerloo4604@hotmail.com).

Alle honing aangeboden op activiteiten of verhandeld via IFANG dient te zijn geëtikeerd met een etiket van IFANG voorzien van alle wettelijke gegevens.

Woon je niet in Brasschaat, en wens je in jouw gemeente; Ekeren, Kapellen, Stabroek, Kalmthout, Merksem ook deel te nemen aan een gekende dorpsactiviteit die openstaat voor verenigingen. Laat het weten aan Laurent of Marc. We kunnen dan bekijken hoe we dit samen met jouw kunnen organiseren.

pieter wuyts