EI van Brasschaat

Dag 18 juni 2016
Time: 00:00  tot  00:00

Twee jaarlijks organiseert de cultuurraad een cultuurfestival. Dit jaar op 18/06/2016. Dit om Brasschaatse cultuurverenigingen of personen die dagdagelijks met cultuur bezig zijn meer in de kijker te zetten, meer bereik te geven en ontmoetingsmogelijkheden te bieden.

Rond het podium staan standjes opgesteld van de verschillende Brasschaatse kunst/cultuur/muziekverenigingen. Hier kan je van alles beleven en ze beter leren kennen.

We trekken met onze vereniging cultuur verder open naar de ruime invulling ervan. Cultuur is namelijk ook alles wat door de samenleving wordt voortgebracht, zowel materieel als immaterieel. Onder “in cultuur brengen” of “in cultuur nemen” wordt o.a. verstaan de domesticatie van planten of dieren en het ontginnen (het omvormen van de “wilde natuur” en het geschikt maken voor menselijke doelstellingen).

Heb je zin om die dag mee te werken, laat het dan tijdig weten aan Marc Vantongerloo (vantongerloo4604@hotmail.be). We zullen naast een activiteit naar de kinderen toe ook onze producten promoten.

Wil je enkel komen kijken, ook van harte welkom. Bezoek dan zeker ook onze stand.

Groetjes, Marc

pieter wuyts