Dorpsdag Brasschaat

Dag 6 september 2015
Time: 13:00  tot  19:00

Op zondag 6 september 2015 zal IFANG vzw deelnemen aan de dorpsdag van Brasschaat. Imkers en sympathisanten die deze dag willen meehelpen met de opbouw, het bemannen van de stand en het afbreken van de stand kunnen dit laten weten aan Marc Vantongerloo (vantongerloo4604@hotmail.be).

De dorpsdag zelf gaat door van 13u00 tot 19u00, de opbouw starten we vanaf 9u30. Kun je slechts enkele uren komen helpen, geen probleem. De dorpsdag staat in het thema van kunstzinnig Brasschaat.

Zoals met alle activiteiten waar we aan deelnemen is het aan de deelnemers vrij om te participeren aan de verkoop van honing of andere bijenproducten door de imker vervaardigd. Zorg wel dat je in regel blijft met de geldende afspraken. Natuurlijk zullen we ook andere zaken voorzien om onze vereniging en onze werking te duiden aan het Brasschaatse publiek, maar het vervaardigen van bijenproducten is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van onze hobby. Heeft er iemand nog ideeën om die dag te doen, alle ideeën zijn welkom, we bekijken dan wat haalbaar is.

 

 

Groeten, Marc Vantongerloo

pieter wuyts